
Wie heeft wat en wat zijn jullie bevindingen. Op het moment ga men voorkeur uit voor dit toestel:
[youtube]OB4i3FQXcw0[/youtube]
Of toch beter een houtskool?
Pro's en contra's graag bij vermelden indien mogelijk.
Alvast dank!
Nee, gewoon grill. en voor de broodjes de plaat, de patatjes het mandje en de pasta kook ik op het gasvuurtje ernaastmeon schreef:Gebruiken jullie bij gasbarbecue ook lavastenen?
Ja en nee... als je hem 9/10 dicht gaat gebruiken wel, als je 9/10 op open vuur gaat koken.... de goedkoopste uit de winkel.TiTanium schreef:Weber bij houtskool? Zijn centen waard?
Dan rij jij ook alle dagen met de fiets, neemt geen openbaar vervoer en koop je geen dingen die vervaardigd zijn door CO2 uitstotende fabrieken?Kenw00t schreef:Al aan het milieu en gezondheid gedacht? Houtskool stoot onder andere fijn stof uit en veel meer CO2 dan gas:
http://www.bbqkampioen.nl/paginas/bbq_w ... ecues.html
De Grillsmaak krijg je door het vet dat uit je vlees of marinade drupt verdampt op een hete plaat(gas) of op je kolen + het dichtschroeien van je vlees op een hete grill.Kenw00t schreef: Een vraagje aan de specialisten: als er toch geen smaakverschil is tussen houtskool en gas, wat houdt mij dan tegen om het vlees in de gewone oven met hetelucht/grill te steken? Hoe zit het hier met smaak/PAKs/... ?