Natuurlijk doet die dat ook voor het geld, maar bij wie ga je het minst gekloot zijn denk je ?
Ik zal het anders formuleren... welke bakker zal de beste bloem gebruiken ?
Op zondag bak ik altijd naan in de houtoven, als het vriest/te slecht weer is doe ik die moeite niet & smijt ik ze op een steen in de oven...wereld van verschil hoor.
Soit, ik ben een van die onnozelaars die gerust een half uur naar de bakker rijd om goei brood te hebben.
Jack Daniels schreef:
Eigenlijk is het gewoon een kwestie van gezond verstand. Als een kilo worsten bij de slager of supermarkt 9 euro kost maar om zelf die worsten te maken heb je 15 à 16 euro (per kilo) aan ingrediënten nodig, dan mag het toch duidelijk zijn dat in gemaakte worst van alles zit behalve vlees? En dan heb ik geeneens mijn tijd gerekend dat ik er mee bezig ben.
Tuurlijk kan die slager dat wel aan 9€/kg, uiteindelijk wordt dit voor het merendeel gemaakt van overschot.
Koop een half varken, kuis dit op en je hebt genoeg over om gehakt van te maken, koop een heel varken en je hebt genoeg om gehakt en pensen te maken.
Hetzelfde met een koe, da's voor de helft stoofvlees hé, geen enkele slager die dat verkocht krijgt...
En dan komen we terug uit op dat half varken/koe online..
stel ik eet 10 dagen per maand rundvlees dan eet ik : 2 keer biefstuk, 1 keer entrecote, 1 keer een specialeke (rosbief/brisket/schenkel,boullie,tong, enz.) en 6 keer stoofvlees. Toi,toi,toi om dat vol te houden en niet met een halve vriezer stoofvlees te blijven zitten.