
Met bakken glazen flessen sleuren, liever niet, of minder inslaan/sleuren en vaker naar de winkel, dan liever de Sodastream

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Vissen zijn:bambipower schreef:guppy, neon en kardinaal visjes, ook ne bota vis?
En succes met de waterPEST, tnoemt niet voor niets pest.
Ik denk dat alleen mijn kersenbuiken eieren leggen, daarvoor worden toch extra "privéspots" voor voorzien. Ik zie dat er toch niet gevochten wordt in de bak, alleen de zebrabarbeel is een pestkopje naar 1 guppy toe. In de eerste filmpje zat er 1 kersebuik en het was een vrouw, vanaf het manneke werd bijgeplaatst ging haar buikje terug goed rood staaniamborg schreef:En voor zover ik kan zien één kersebuikcychlide (man). Opgepast, die zijn territoriaal en gaan eigenlijk niet goed met kardinaaltetras (neons) en gups. Verder een corydoras en wat molly's of platty's. Je hebt voor de levenbarenden toch de verhouding 1/3 gerespecteerd?
P.
Idd, maar als je de natuur laat doen in uwen bak, dan wordt 80% van de jongskes opgegeten. Nog niet uit wat we gaan doen. Er sta nog een 2é aquarium waar achteraf dwergklauwkikkers gaat inkomen, deze aqua is stuk kleiner dan dit +/- 100l.kloon schreef:Succes met de gups kweekt als zot.
De zowiezo in kontich, echt tevrede van. De elektriciteitsfactuur moet nog bezien worden. Ik heb het water op 24°C gezet wat voldoende is, en de t5 lampen zijn best wel zeer fel in licht geven. Verlichting is 78W en brand 10h per dag. De filterpomp is 12W en voor de rest de verwarming die soms aanschiet (200w). Ik ben er mij van bewust dat een aquarium wat energie nodig heeft, maar het is iets waar je uren kan naar kijken en bespaar ik weer op mijn tv en computerhonda4life schreef:Succes met je nieuwe aquarium.
Hoop dat je een goede winkel in de buurt hebt voor raad, ook mag je steeds dingen aan mij vragen.
Heb mijnen bak wel al weg gedaan (en toen was de elektriciteitsfactuur 1/3 lager geworden)
Niet echt apple minded, had liever een android tablet in huis gehad. Maar tja iets van gekregen paard en muil kijken en zo héMClaeys schreef:Die snap ik niet, waarom helaas?krisken schreef:mailen naar je printer (altijd handig!), printen vanaf de smartphones (android) en een ipad mini (helaas).
Ken schreef:Hier het volgende speelgoed binnen se!
- Synology DS1513+ met 5 x 4TB seagate hdd's (de 4TB tegenover de 3TB is wel wat trager met 5900 trpm, maar dat neem ik er wel bij...)
- iPad mini retina zwart 128GB + bt keyboard van Belkin
Enige wat nog mankeert is een nieuwe iPhone 5S, maar quasi nergens verkrijgbaar in m'n omgeving zo te zien...
En om niet te vergeten, een nieuwe laptop, ultrabook dus. Samsung Ativ Book 9 Plus, met i7 processor.
Goztow schreef:Mijn vrouw heeft nieuw speelgoed. Een calor easy pressing strijkijzer.
[Post made via mobile device ]
Pfff... kwijl, kwijl.... 5 maand Granada... Ik moet dringend van werk veranderen (of van land).bollewolle schreef:@Jack Daniels: als iemand die 5 maand in Granada heeft gezeten: *DREWL*
Ik hoop dat je dan ook weet dat vacuum verpakt alleen niet genoeg is om vers vlees te vervoeren, maar dat je ook onder de 6 graden moet blijven met je worstjes voor je een tapaderia begintJack Daniels schreef:Meestal breng ik vlees mee van Spanje als ik daar op reis ben. Vacuum verpakt...
En ik zou graag een tapadería willen beginnen....
Euh... Heb ik ergens gezegd per se biefstuk te willen?Jack Daniels schreef: Waarom wil een mens persé biefstuk?
Zoals uit voorgaand bericht mag blijken blijft een Belg zijn biefstuk (met friet) verafgoden.
Ach, die paar uur dat die niet in de koelkast liggen maken geen verschil. Bijna elke reis paar kilo meegebracht, op het laatste moment gaan kopen bij de slager, handbagage in en bij thuiskomst meteen in porties verdelen en de vriezer in. Altijd succes.iceke schreef:Ik hoop dat je dan ook weet dat vacuum verpakt alleen niet genoeg is om vers vlees te vervoeren, maar dat je ook onder de 6 graden moet blijven met je worstjes voor je een tapaderia begintJack Daniels schreef:Meestal breng ik vlees mee van Spanje als ik daar op reis ben. Vacuum verpakt...
En ik zou graag een tapadería willen beginnen....