Klanten breedbandinternet ontevreden

Nieuws omtrent telecom

Bent U tevreden over uw breedbandverbinding?

Ja
47
56%
Neen, ik verduidelijk met een post
36
43%
Ik weet niet goed waaraan goede breedband moet voldoen
1
1%
 
Totaal aantal stemmen: 84
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

<img src="http://upload.userbase.be/upload/Breed_band.jpg" align="left" width="88" height="20"> Mensen met breedbandinternet zijn over het algemeen erg ontevreden over hun verbinding. Zo is de verbinding te traag, de prijs te hoog en de helpdesk ondeskundig. Dat blijkt uit een woensdag gepresenteerd onderzoek van iPing onder 778 Nederlanders met een internetverbinding via adsl of kabel. Een trend die zich ook in België voortzet.

Driekwart van de mensen met breedbandinternet vinden dat ze teveel betalen voor hun abonnement. Tweederde vindt de prijzen zelfs niet door de beugel kunnen. Ook over het bedrijf dat de internetverbinding aanbiedt, zijn de respondenten niet te spreken. Bijna alle ondervraagden zeggen dat de aanbieder niet aan relatieopbouw met klanten doet, 76 procent krijgt nooit of bijna nooit aanbiedingen. Ongeveer 83 procent vindt nieuwe producten en diensten niet relevant.

Over de helpdesk wordt ook niet positief geoordeeld. Volgens 40 procent is de helpdesk slecht bereikbaar. Meer dan de helft vindt dat er geen daadwerkelijke oplossing wordt geboden en 38 procent is zelfs van mening dat de medewerkers van de helpdesk geen verstand van zaken hebben.

Een kwart van de mensen heeft minstens één keer per maand een storing. Circa 60 procent zegt dat ze in het ongewisse blijven over de oorzaak daarvan. Ook het oplossen van het probleem gaat te traag, vindt de helft van de ondervraagden.

Bron: iPing
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

Het is zeker niet de bedoeling dat deze thread een flame-thread worden zal. Vandaar dat flames dadelijk verwijderd zullen worden. Wat wel kan is op een zakelijke manier uitleggen waarom je niet tevreden bent.

Bvb. "Mijn provider valt elke dag 123 keer uit en sinds een maand heb ik bijna geen upload."
airzimmy
Erelid
Erelid
Berichten: 1047
Lid geworden op: 19 sep 2002, 14:01
Contacteer:

-een te weinig dynamisch abbo (niet de juiste opties voor mij)
-een te oud abbo (mag serieus wat opwardering krijgen)
-te duur vergeleken met de beperkingen
-te restrictief
[Nob]

Zimmy's got a point.

Het is echt wel zo dat de abbo's in België weinig dynamisch en al jaren dezelfde zijn. (toch bij de grotere aanbieders)

greetz,

Nob
Gebruikersavatar
Sasuke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4854
Lid geworden op: 13 aug 2003, 20:25
Locatie: Vlaanderen
Uitgedeelde bedankjes: 153 keer
Bedankt: 332 keer
Contacteer:

Vind het nogal een raar onderzoek eigenlijk. Nederland is in vergelijking veel goedkoper, en de dienstverlening een stuk stabieler. Alleen de helpdesks daar zijn inderdaad belabberd. Heb zelf redelijk wat connecties in NL liggen bij mensen en ik persoonlijk enkel NovAxxes een degelijke helpdesk hebben. KPN, @home .. allemaal buitenlanders zonder IT opleiding die alles aflezen van een papiertje.

Zelf ben ik tevreden met mijn huidig abbonnement. Snelheid is niet altijd optimaal ... maar is momenteel mee te leven voor mij.

Grtz,

Sasuke
Who the fxxk is General Failure and why is he reading my hard disk ?
Afbeelding
Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 nov 2003, 17:38
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Mh ik ga mijn waslijst niet nog eens opnoemen.

Ik denk wel dat je met deze pol een iets of wat vertekend beeld gaat krijgen. De meeste mensen komen nl. pas op dit forum terecht nadat ze een of ander probleem met hun provider tegenkomen en een 2de mening of ideen zoeken.

Styno
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding
Gebruikersavatar
PHO
Pro Member
Pro Member
Berichten: 373
Lid geworden op: 09 nov 2003, 12:13

Het wordt inderdaad tijd dat de grote spelers (Telenet en Skynet) wat dynamiek in hun internetaanbod brengen.
OK, er wordt waanzinnig veel verwezen naar hun expressnet of broadway upgrades, maar ik denk dat de verwachtingen (te) hoog gespannen zijn.
Eerst en vooral zal een snellere verbinding hoogst waarschijnlijk een stukje duurder zijn dan dat we nu gewoon zijn. Verder is er al veel inkt gevloeid in de vakliteratuur over het weinig winstgevend aspect van dergelijke media (te lange terugverdientijd van de gedane investering). Daarom dat providers aan het uitkijken zijn naar extra diensten. (lees: extra betalende content).

Het huidige aanbod is nog steeds vrij statisch, zonder al te veel verschillende opties. Zo is er omzeggens geen mogelijkheid om extra upload snelheid te verkrijgen. En indien die mogelijkheid er is, dan is er slechts een kleine verhoging mogelijk.

Duidelijk is ook dat vooral Telenet een zeer restrectieve policy hanteert betreffende open/gesloten poorten. Ook hier is er geen mogelijkheid tot extra's. De gemaakte keuze van Telenet is uiteraard te begrijpen in het kader van security, maar de meer gevorderde gebruiker blijft in de kou staan.

Heikel punt blijft de prijs. Persoonlijk vind ik de prijs behoorlijk eerlijk ten overstaan van de verkregen downloadsnelheid. Maar internet is nu eenmaal meer dan downloaden alleen. Wat flexibiliteit, en een minder betuttelende behandeling zou een serieuze stap voorwaarts zijn.
Daarom ben ik voorstander van een lage basisprijs voor de aansluiting, en bijkomende "fee's " voor extra gevraagde opties. IMHO is dit de meest eerlijke prijszetting voor de meeste klanten.

Het is te begrijpen dat een helpdesk volgens een bepaalde procedure moet werken, maar het zou makkelijker moeten zijn om vlugger tot de tweede lijns support door te dringen. Nu wordt er nog te vaak van uitgegaan dat het aangekaarte probleem bij de klant ligt, waardoor er ook dikwijls minder intelligente voorstellen tot oplossen v/h probleem gedaan worden. ( Je PC formatteren als de "WAN" link op je modem wegvalt ).

Persoonlijk heb ik positievere ervaringen bij de helpdesk van Belgacom. Voor klanten heb ik die al een aantal keer nodig gehad, en het probleem werd zeer vlug correct beoordeeld, en ik ben dan ook vlug ddorgeschakeld naar de tweedelijns support, die me dan ook correct en snel geholpen hebben. (Het ging altijd om problemen met hun lijnen).
C-Phest
Premium Member
Premium Member
Berichten: 621
Lid geworden op: 08 dec 2003, 17:40
Locatie: Leuven

Hierbij mijn verduidelijking:

A2F: Neen
-) Helpdesk onvriendelijk
-) Stabiliteit/snelheid lijn niet breedband-waardig te noemen
-) Aangegeven snelheid is voor verschillende abo's niet haalbaar, maar prijs van het mijne is dubbel zo hoog en snelheid even laag.
-) Zelf opgestelde voorwaarden door ISP worden niet ge-eerbiedigd en aangehaald als argument bij problemen (downloadvolume)
-) Facturatie slecht op alle gebied (te vroeg, brieven te laat, administratie faalt)

En ter aanvulling:

EDPNet (abo ouders thuis): JA JA JA JA ;)
-) Professionele helpdesk
-) uitstekende klantendienst
-) maximumsnelheid wordt altijd gehaald
Hey ... everybody makes mistakes! That's why they put erasers on pencils. [Lenny]
C-Phest
Premium Member
Premium Member
Berichten: 621
Lid geworden op: 08 dec 2003, 17:40
Locatie: Leuven

¿Que?
Hey ... everybody makes mistakes! That's why they put erasers on pencils. [Lenny]
Gebruikersavatar
pm
Premium Member
Premium Member
Berichten: 526
Lid geworden op: 21 mar 2004, 20:13
Uitgedeelde bedankjes: 40 keer
Bedankt: 7 keer

Upload volume limiet van Telenet is het enige wat me dwars zit, voor de rest volledig tevreden.
Pengu
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 751
Lid geworden op: 28 sep 2003, 12:58
Uitgedeelde bedankjes: 15 keer
Bedankt: 30 keer

Ik ben het eens met PHO. Er zijn inderdaad mensen die enkel willen surfen en enkel hun lijn voor deze reden gebruiken maar voor de gevorderde gebruiker die al redelijk wat download (linux distributies, patches en andere freeware-software). Ook de uploadsnelheid is bij de meeste gebruikers een knelpunt omdat deze mensen meer kunnen doen met een verhoogde snelheid. En dan nog over de limieten te zwijgen.

Dus mijn antwoord is neen, ik ben niet tevreden. Ook al heb ik een heel snelle download (skynet) en is hun helpdesk inderdaad superieur, blijf ik verschrikkelijk irritant vinden dat ik redelijk wat mensen ken die in Zweden een 10mbit-lijn hebben voor minder dan wat ik nu betaal voor mijn 3.3mbit. Ik weet dat de populatie dat toelaat en dat ook niet over heel het land de 10mbit beschikbaar is. Toch lopen we wat achter met ons apenlandje. Zelfs Nederlanders hebben een betere snelheid voor dezelfde prijs :roll:
Gebruikersavatar
aikon
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 14 mar 2004, 20:56
Locatie: Rotselaar - Leuven
Contacteer:

Ik ben vrij tot zeer tevreden buiten mijn upload,
omdat ik namelijk heel veel werk met multimediabestanden en met servers zou een theoretische upload van 1mbit heel praktisch zijn.
su root
Gebruikersavatar
biebel
Plus Member
Plus Member
Berichten: 101
Lid geworden op: 08 jun 2004, 00:25
Locatie: Leuven
Bedankt: 4 keer

Ik was zeer tevreden over de 1 mbit en later de 3.3 mbit PI connectie die ik thuis bij moeke had. :lol:
Ik ben daarna (zomer 2003) naar Leuven verhuisd en overgestapt naar adsl2fit. In het begin euforisch over dit isp kwa connectie/prijs/voorwaarden ... Het vervolg laat zich wel raden dunkt me. :?
Gebruikersavatar
alfadude
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 770
Lid geworden op: 22 nov 2002, 15:16
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer
Bedankt: 7 keer

Niet tevreden.
A2F

1) 2 keer op een boertige manier afgesloten. Over de 2de keer twijfel ik zeer sterk of dit voor een "gerechtvaardigde" reden was aangezien er geen klacht bij mij toekomt.
2) Zeer slechte communicatie naar de klant.
3) Betalende helpdesk.
4) Snelheid .......... :roll:
ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 okt 2003, 09:17
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer
Bedankt: 1985 keer

PHO schreef:Duidelijk is ook dat vooral Telenet een zeer restrectieve policy hanteert betreffende open/gesloten poorten. Ook hier is er geen mogelijkheid tot extra's. De gemaakte keuze van Telenet is uiteraard te begrijpen in het kader van security, maar de meer gevorderde gebruiker blijft in de kou staan.


Los van het feit of dit nu TN is of niet (andere providers sluiten ook bepaalde poorten), over welke poorten heb je het dan precies, en wat kan je nu niet doen door deze beperking ? (wetende dat je geen servers mag draaien).
Squirtle
Plus Member
Plus Member
Berichten: 166
Lid geworden op: 22 jan 2004, 08:27
Contacteer:

Ik ben ontevreden over Chello hier:

* traag
* veel storingen
* 0 communicatie naar hun klanten
* idioten aan de helpdesk (kende iemand dat er als jobstudent gewerkt heeft, zijn job was om gewoon te zeggen 'we zijn ermee bezig'), situatie is misschien recent gewijzigd want ik heb recent een antwoord gehad :?
* wijzigen van voorwaarden achter onze rug (geen limiet (uap noemde het) -> 30gb -> 15gb -> ??)


soms disconnect skynet ook en kan ik niet direct terug inbellen
Gebruikersavatar
Slekken
Pro Member
Pro Member
Berichten: 357
Lid geworden op: 30 nov 2003, 15:55
Locatie: Jabbeke

Heel tevreden over skynet:

- performant netwerk, 99% van de tijd up.
- stabiele snelheid: al mijn speedtests liggen tussen 325 en 345 kBps
- je wordt geholpen door de helpdesk :wink:
- enige nadelen misschien de userpages die soms hun kuren hebben + trage upload (voorlopig nog 128 kbps).

De maandelijkse korting van 5€ via KBC maakt het helemaal goed.

Greetz
ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 okt 2003, 09:17
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer
Bedankt: 1985 keer

Ook heel tevreden over TN:

- 99.99% uptime van hun netwerk. In de vier jaar dat ik het nu heb kan ik de pannes nog steeds op 1 hand tellen en waren deze steeds binnen de halve dag opgelost.

- stabiele snelheid. Alle speedtests liggen tussen de 650-700 KByte/s downloaden, en upload is constant 15 KByte/s

- helpdesk heb ik niet veel ervaring mee, het enige droevige was m'n verhuis regelen wat dramatisch was, al heeft dit niet direct met de internet aansluiting op zich te maken.

- opmerkingen... tja, ik kom steeds toe met m'n 10 GB, maar de upload beperkingen (128 Kbps) mocht wel wat beter al is dat ook redelijk wat mij betreft.
Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 28 okt 2003, 14:40
Locatie: N.O.Limburg
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer
Bedankt: 4 keer

Net zoals r2504 zeer tevreden over TN.
Zeer stabiel, altijd download tussen 5 en 6 Mb/s, mijn upload 256kb/s (omdat ik nog een zeer oud XL abo, wat al jaren niet meer verkocht wordt, heb en dat ik koester, 256kb/s upload en 15MB download (waar ik altijd mee uitkom, kom meestal niet in de buurt van het maximum, nog nooit bij hoeven kopen).
Vond de beperkingen van poorten en beperkte upload hoeveelheid bijna een jaar geleden reden om A2F erbij te nemen met het plan dat wanneer dit zou bevallen ik TN er uit zou doen.
Het is even anders gelopen, toch maar even TN houden :P !
Gebruikersavatar
Raindog
Plus Member
Plus Member
Berichten: 126
Lid geworden op: 28 apr 2003, 00:34
Locatie: Belgium, Ghent

Heel tevreden over skynet. Ik leech niet, wegens geen tijd (ben geen student meer), dus volumes kunnen mij de kl*ten schelen. Goeie snelheid, stabiel, en helpdesk is in 90 procent van de gevallen genoeg geinformeerd.

greetz
"To err is human..to really screw up you need a computer."
Gebruikersavatar
SchizoSirhc
Member
Member
Berichten: 61
Lid geworden op: 13 mar 2004, 09:40

Zeer ontevreden over Adsl2fit. Al een half jaar belachelijke snelheden, waar de afgelopen tijd pas verandering in lijkt te komen. Ook onterecht afgesloten worden en limieten afdwingen aan klanten is iets waar A2F in uitblinkt...
Na dit jaar maar weer vlug terug naar skynet..
crapiecorn.

nu skynet. redelijk tevreden over snelheden 325 tot 345 zo. door limiet ben ik wel snel heen. en upload is ook belachelijk laag

- omdat ik tele dienst veranderd ben naar euphony zal ik waarschijnlijk ook hun adsl aanbod nemen ongeveer hetzelfde als skynet alleen 4 euro goedkoper en 384 upstream
Gebruikersavatar
Mahimahi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1192
Lid geworden op: 14 nov 2002, 16:59
Locatie: Derde straatje op de rechterkant
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Redelijk tevreden met skynet.
Enkel de upload speed is tergend traag, 100 fotos van +/- 4MB opladen naar een printservice is een ramp :-(
:wave: So long, and thanks for all the fish :wave:
Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 okt 2003, 23:00
Locatie: Hoogstraten
Contacteer:

Mahimahi schreef:Redelijk tevreden met skynet.
Enkel de upload speed is tergend traag, 100 fotos van +/- 4MB opladen naar een printservice is een ramp :-(


Hoe groot print ge die foto's? Een foto van 4MB is wel zeer groot. Als da standaardformaat is (10x15cm) dan mag da wel ietske gecomprimeerd worden hoor :-) .
Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 feb 2003, 20:42
Locatie: België - Limburg

Ben absoluut tevreden over het Skynet Go abonnement, kan alleen nog beter worden als hun upgrade afgesloten is.
Als zij nu nog de termijn kunnen houden, voorzien voor einde juni 2004 dan kan het niet meer stuk :-D

Maar, niet te vroeg roepen eh, of zoals men het wel eens uitdrukt...
Het vel van de beer niet verkopen, vóór hij geschoten is. 8)

Grtz,
Afbeelding
Dreeten
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 42
Lid geworden op: 01 dec 2003, 19:06
Locatie: Veldegem

Nie echt tevreden nee... Skynet Go
Heb de laatste maanden (lees voorbije 4 maand) nogal wat gesukkel gehad met de verbinding...Uiteindelijk heb ik ze zelfs zo ver gekregen dat ze het voetpad opgengegraven hebben en nieuwe aansluiting gelegd hebben...
Kzijn wel nooit afgescheept geweest.. dus toch een +++ voor de proffesionele helpdesk...

Moa soit:nu (sinds 3 weken) werkt alles terug fijn, lekkere download, met 10 gig kom ik ook wel toe, upload mag verder upgraden...

BTW: ik heb ondertussen al een upload van 192 kbps

Grtz
dreeten
RaDa
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 apr 2004, 11:00

A2F

Nog niks van problemen mee gehad

Altijd goede snelheden van 300 Kb/s + (heel soms daalt dit tot begin de 200 Kb)

Upload altijd lekker stabiel 54 Kb/sec, recent haal ik zelfs 60 Kb

Moet niet op limiet letten

Helpdesk, dunno, nog nie nodig gehad
ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 okt 2003, 09:17
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer
Bedankt: 1985 keer

Mahimahi schreef:100 fotos van +/- 4MB opladen naar een printservice is een ramp :-(


Mmm... een 5 megapixel is normaal net onder de twee MB... wat voor foto's zijn die 4 MB dan wel ?
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

RaDa schreef:A2F

Nog niks van problemen mee gehad

Altijd goede snelheden van 300 Kb/s + (heel soms daalt dit tot begin de 200 Kb)

Upload altijd lekker stabiel 54 Kb/sec, recent haal ik zelfs 60 Kb

Moet niet op limiet letten

Helpdesk, dunno, nog nie nodig gehad


Blij dat het toch anders kan ;)
Gebruikersavatar
Mahimahi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1192
Lid geworden op: 14 nov 2002, 16:59
Locatie: Derde straatje op de rechterkant
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

:-) Hehe, 't is wel "off topic" maar kom voor één keer :-)

Toestel is Minolta Dimage 7 ....5.2 Megapixels.
Kwaliteitsinstelling "Fijn" geeft mij een Jpeg file tussen 3.4 en 4 MB afhankelijk van de detailinhoud van de genomen foto.
Wanneer ik dan de printgrootte wijzig naar 15x10 bekom ik +/- 400 dpi afdrukresolutie wat zeker nog niet overdreven is voor een professionele fotoprinter.
Wanneer ik de hoogste kwaliteit instel bekom ik een RAW file van om en bij de 10 MB.

Bruintje, comprimeren is uit den boze voor te printen fotos 400 dpi is een must voor postkaartformaat :-)

Groetjes, Mahi
:wave: So long, and thanks for all the fish :wave:
gamefreak977
Premium Member
Premium Member
Berichten: 500
Lid geworden op: 19 sep 2003, 21:39
Locatie: Gentbrugge

Mijn verduidelijking.
Ik vind de prijzen oké
Maar ik zou veel liever een 100 EUR neertellen om aan 10 Mbit ongelimiteerd te surfen (zeg maar downloaden).
En de helpdesk vind ik wil goedzitten bij telenet wachten is soms wat vervelend maar dat is normaal en dat moet je er gewoon bijnemen.
Gebruikersavatar
Kwabber
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 13 dec 2003, 13:34
Locatie: Izegem
Bedankt: 3 keer

Skynet Plus, down @ 345k up @ 27k Meer moet da niet zijn.

Enige minpunt die me al 3/4 jaar achtervolgt (en sommige mods hier zullen het bevestigen :twisted: ): die klotedisconnects waar zelfs niemand bij Bgc de oorzaak van vindt. Tzal toch ooit wel eens opgelost geraken :roll:
Gebruikersavatar
brooklyn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1252
Lid geworden op: 15 jun 2004, 20:25
Locatie: West-Vlaanderen aan de kust

skynet
*negatief

-upload speed veel te traag
-onozel limit van 10 gigs /maand
-elke 36h disconnect
-prijs is veel te hoog (telefoon + internet , komt duur uit om de 2maanden)


*positief

-stabiel netwerk
-goeie snelheden uit alle hoeken van de wereld (waar telenet met moeite 5 k/s haalt )
CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 mei 2003, 23:13
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

brooklyn schreef:skynet
*negatief

...
-prijs is veel te hoog (telefoon + internet , komt duur uit om de 2maanden)
...


Nav. een andere topic : need I say more ? :wink:
If you can't beat them, confuse them.
ubremoved_539
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29849
Lid geworden op: 28 okt 2003, 09:17
Uitgedeelde bedankjes: 446 keer
Bedankt: 1985 keer

brooklyn schreef:-goeie snelheden uit alle hoeken van de wereld (waar telenet met moeite 5 k/s haalt )


Welke uithoek van de wereld is dit dan wel ?
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

Ah Brooklyn, zeker? ;) Of t moets weer de megapoliet van België zijn: Antwerpen :wink:
Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 feb 2003, 20:42
Locatie: België - Limburg

Sinds gisteren 100 % tevreden, upload is 192 kbyte/s zie hier

Grtz, :-D
Afbeelding
Gebruikersavatar
brooklyn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1252
Lid geworden op: 15 jun 2004, 20:25
Locatie: West-Vlaanderen aan de kust

r2504 schreef:
brooklyn schreef:-goeie snelheden uit alle hoeken van de wereld (waar telenet met moeite 5 k/s haalt )


Welke uithoek van de wereld is dit dan wel ?



Iemand die regelmatig download van de betere sites (geen kazaa rommel) weet wel wat ik bedoel
wem
Premium Member
Premium Member
Berichten: 666
Lid geworden op: 24 mei 2004, 14:48

brooklyn schreef:
r2504 schreef:
brooklyn schreef:-goeie snelheden uit alle hoeken van de wereld (waar telenet met moeite 5 k/s haalt )


Welke uithoek van de wereld is dit dan wel ?



Iemand die regelmatig download van de betere sites (geen kazaa rommel) weet wel wat ik bedoel


ik download wel regelmatig iets "van de betere site", en haal toch enorm goede snelheden, dus ook ik begrijp niet waar deze post op gesteund is.
Misschien eens een voorbeeld van een url geven waar je bij Telenet slechts 5 kb/s haalt, en bij skynet de volle snelheid?
Plaats reactie

Terug naar “Telecom nieuws”