Sony: Piek in gamen tijdens tradtionele tv-uren

Ander computer/it/software/hardware nieuws.
Plaats reactie
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

<img src="http://upload.userbase.be/upload/hdr_logo_sony.gif" align="left" width="101" height="52" > Sony, fabrikant van de spelcomputer Playstation 2, zegt dat er een piek in het online gamen met de spelcomputer is waar te nemen tussen vijf uur ¹s middags en elf uur ¹s avonds.

Dit is tevens het moment waarop er doorgaans televisie gekeken wordt, reden voor CNN om zich af te vragen of televisie kijken wordt ingeruild voor gaming. Rond de tien procent van de Amerikaanse bezitters van een Playstation speelt spellen online, aldus Sony, het gaat om 2,6 miljoen mensen. Daarvan bestaat 65 procent uit mannen in de leeftijd 18 tot 34. Volgens Nielsen Media Research is het kijken naar televisie onder deze groep sinds de start van het huidige televisieseizoen met 8 tot 12 procent gedaald.
Pengu
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 751
Lid geworden op: 28 sep 2003, 12:58
Uitgedeelde bedankjes: 15 keer
Bedankt: 30 keer

Ik ken toch al redelijk wat mensen die hun tv geruild hebben voor de computer, daarom hoeft het geen playstation te zijn. Maar inderdaad de computer of gameconsole is de ouderwetse tv-bak aan het verdringen. Ik kijk hooguit nog 3 uur per week naar de tv :roll:
Sandman
Pro Member
Pro Member
Berichten: 346
Lid geworden op: 21 jun 2003, 10:29
Locatie: Genk

hmmm ik denk dat iedereen die een website heeft dioe wat publiek trekt gewoon weet dat 's avonds het meeste volk eropkomt... lijkt me gewoon perfect logisch. TV die vervangen wordt door pc in die uren? Misschien, maar het is iig een extra substituut ervoor.
Plaats reactie

Terug naar “Ander nieuws”