"Netneutraliteit is belangrijk om vrije toegang te garanderen voor kleine spelers", erkende ze.
Tijd om Userbase.be op de zero-rating list van Proximus te proberen krijgen? (Naast de whatsapp, FB, twitter,..)
"Netneutraliteit is belangrijk om vrije toegang te garanderen voor kleine spelers", erkende ze.
1) Een uitzending opvragen ondemand is niet hetzelfde als linear TV kijken. Ook lineare IPTV werkt met broadcasting.MarkDM schreef: Weet je, bij de finale van "De Mol" waren er capaciteitsproblemen. Toen de live uitzending beeindigd was kwam ze online bij "VIER". Direct lagen hun servers plat en was er een serieuze piek op het internetverbruik in Vlaanderen. Ons internet is niet geschikt om massaal over te schakelen op televisie kijken. Dat is daarvoor niet de juiste technologie. Daarvoor heb je broadcasting nodig.
dus youtubeflimpjes, vrt.nu, pornofilmpjes, streams, netflix... zijn plots geen data meer?MarkDM schreef:Dat bedoelt men ook met netneutraliteit opheffen. Voor data is er geen alternatief dan internet. Data krijgt dus voorrang op televisie. Data wordt niet geviseerd.
Data is toch data?MarkDM schreef:Dat bedoelt men ook met netneutraliteit opheffen. Voor data is er geen alternatief dan internet. Data krijgt dus voorrang op televisie. Data wordt niet geviseerd.
proximus gaat zelf je internet snelheid verlagen als je ook bij hunzelf tv kijkt. Ze zondigen nu dus al tegen netneutraliteit volgens uw mening?MarkDM schreef: Technisch gezien is er wel een argument tegen netneutraliteit. Voor televisie zijn er andere en betere technologieën dan internet: dvb-c,dvb-t, dvb-s, ip-tv. Die toepassing mag niet het internet van dataverkeer en surfen vertragen.
Dus omdat woestijnvis hun servers en hun internetconnectie niet performant is, geeft dat het recht om te concluderen dat bepaalde data maar geweerd moet worden.MarkDM schreef: Weet je, bij de finale van "De Mol" waren er capaciteitsproblemen. Toen de live uitzending beeindigd was kwam ze online bij "VIER". Direct lagen hun servers plat en was er een serieuze piek op het internetverbruik in Vlaanderen. Ons internet is niet geschikt om massaal over te schakelen op televisie kijken. Dat is daarvoor niet de juiste technologie. Daarvoor heb je broadcasting nodig.
TV-vlaanderen zal dan ook zwaar moeten investeren in hun servers en hun internetconnectie om alle klanten te kunnen bedienen, anders ligt hun infrastructuur platMarkDM schreef: Een ander voorbeeld: Als TV-Vlaanderen hun Live TV als apart product zouden aanbieden tegen lage prijs (bv 10 €) , dan zouden de servers bij PX en Telenet het ook zwaar hebben. En de klanten die gewoon surfen of data uitwisselen zijn de dupe van die pieken.
Waarom wordt er dan geen 4K-tv aangeboden via die andere en betere technologieën? Zelfs onze publieke omroep VRT test 4K uit via internet.MarkDM schreef:Technisch gezien is er wel een argument tegen netneutraliteit. Voor televisie zijn er andere en betere technologieën dan internet
En uiteraard niet op NVa, Bracke, en best ook niet op spa, die hun moeder voor 5 euro verkopen.raf1 schreef: Voorstanders van netneutraliteit stemmen bij de volgende verkiezingen dus absoluut niet op
Stefaan De Clerck
Karel De Gucht
en bij uitbreiding niet op CD&V en OpenVLD die warm en koud tegelijk blazen. De hypocrieten.
Goh, iedere partij heeft voor en tegenstanders van de netneutraliteit (lees het artikel hierboven maar)... dit als reden gebruiken om niet op een partij te stemmen is dus wel echt kortzichtig.1207 schreef:En uiteraard niet op...
Dit heeft op zich ook niets met de overheid te maken... en op zich eigenlijk zelfs niets met netneutraliteit.boonpwnz schreef:En dat begrijpt de overheid soms ook niet...
Dit komt wereldwijd in onderzoek naar boven: de jongere generatie kijkt veel meer "on demand" dan lineaire tv.wied schreef:wil best geloven dat dit realiteit is, maar zijn hiervoor ook betrouwbare bronnen?
Lastig te zeggen, ik zou zeggen dat het ergens tussen de twee ligt. Je haalt de content wel van een lineaire bron maar je kijkt zelf niet linear.boonpwnz schreef:Ik vraag me af of dingen opnemen en later kijken ook on demand is.
Volgens het artikel niet meteen... maar als Proximus gaat cashen gaat TN vermoedelijk snel volgen.wied schreef:tenzij onze duopolisten weer eens aan hetzelfde zeel trekken dan
Telenet, de andere grote Belgische internetaanbieder, houdt zich voorlopig afzijdig. ‘We respecteren het bestaande Europees wettelijk kader dat de open toegang tot het internet regelt’, klinkt het.
Ik krijg een user... [email protected] ?ITnetadmin schreef:Dat is een betalend artikel, vrees ik; erger nog, hij vult automatisch een email adres in als user dat met "geert" begint; het jouwe?
Het aantal abonnees is inderdaad een meetbaar getal. Maar dat zegt nog niet veel over het kijkgedrag. Ook zitten veel van die aansluitingen in een multi-pack.r2504 schreef:Ik geloof dit totaal niet (en dat bewijzen het aantal TV abonnees ook)... VoD is in opmars maar dergelijk statement is fel overdreven.
Geloof ik niets van en klopt ook niet in mijn omgeving.raf1 schreef:Iedereen jonger dan 40 jaar oud, kiest tegenwoordig hoofdzakelijk voor video on demand.