Arrestanten mogen zich amuseren met computerspellen

Onderwerpen die nergens anders thuis horen en toch eerder technisch van aard zijn? Post ze hier!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 feb 2003, 20:42
Locatie: België - Limburg

<img src="http://upload.userbase.be/upload/tn_0,1369,2751368,00.jpg" align="right" width="120" height="89">Arrestanten die vast komen te zitten in het nieuwe politiecellencomplex in het Nederlandse Drachten kunnen computerspellen spelen en televisie kijken. Korpschef Magda Berndsen-Jansen van de politie in Friesland opent vrijdag het moderne politiecellencomplex in Drachten. Volgens de politie gaat het om "een van de meest moderne politiecellencomplexen van Europa". De technische voorzieningen noemt de politie "het neusje van de zalm".

Vloerverwarming
Arrestanten kunnen zelf het licht aan en uit doen, computerspelletjes spelen op de technozuil, tv kijken naar een klein aantal zenders en de temperatuur in de cel regelen. Ook heeft elke cel vloerverwarming. Volgens de politie moeten arrestanten "als gasten worden behandeld". De wanden in de cellen zijn beige met lichtgroen, wat agressie zou verminderen.

Het cellencomplex kostte acht miljoen euro. De ingebruikname werd in september uitgesteld toen de bouw vertraging had opgelopen door een faillissement van het installatiebedrijf. Door het uitstel bleven de cellen in het politiebureau in Drachten langer open. De brandveiligheid is volgens de politie getest door een onafhankelijk bureau.
- (novum)

Bron: HLN.be van 26 november 2006 - - (linkje Fryslân)
BungaMan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1485
Lid geworden op: 16 nov 2005, 09:05

waar is de tijd toch naartoe waar we van die cellen hadden met smerige vuile rottende lijken in de hoek en 3 jaar oude beschimmelde uitwerpselen van de vermoedelijk toen nog in leven zijnde lijken. Er was geen bed en geen licht. Af en toe kwam de bewaker langs om u een goed pak slaag te geven. Uw eten met dode ratten en cholera werd voor de neus op de grond uitgekapt waarna het met de tong moest opgelekt worden bij gebrek aan lepel enz... die gevangenen hun levensstandaard gaat er sneller op vooruit dan de rest van de maatschappij :)
Please help, looking for a way to get rich and fast
Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 feb 2003, 20:42
Locatie: België - Limburg

'k Denk dat sommige spellen freaks wel eens een criminele stunt kunnen uithalen nog vóór de koude winter in Frieschland, ze hebben er gratis logies, klasse computerspellen en televisie.

:-D
Gebruikersavatar
X-2datop
Pro Member
Pro Member
Berichten: 449
Lid geworden op: 21 jun 2005, 21:44
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Blue-Sky schreef:'k Denk dat sommige spellen freaks wel eens een criminele stunt kunnen uithalen nog vóór de koude winter in Frieschland, ze hebben er gratis logies, klasse computerspellen en televisie.

:-D


Niet alleen spellenfreaks denk ik ... deze voorzieningen zijn beter dan menig kraakpand of sociale woning voor kansarmen. Kwestie van even wat verkeerd te doen en je zit er "warmpjes" bij.

Waar gaat het toch naartoe ... ik snap niet dat dit "nodig" is. Wie iets verkeerd heeft gedaan moet er maar voor opdraaien en niet lekker warm slapen nadat je een potje gegamed hebt.

Grtz,
X
The best way to hack a digital network is an analogue phonecall !
BungaMan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1485
Lid geworden op: 16 nov 2005, 09:05

Spelletje "Prison break" spelen en meteen inspiratie opdoen om het in praktijk om te zetten.
Please help, looking for a way to get rich and fast
Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1740
Lid geworden op: 31 jul 2005, 01:08
Uitgedeelde bedankjes: 130 keer
Bedankt: 76 keer

Die lan-party's van tegenwoordig :lol:
select replace * from userbase.be where topic ('got hostile', 'got friendly and polite');
Plaats reactie

Terug naar “Allerlei”