THQ introduceert Ferrari Challenge in de Benelux

Voor de gamers. Hier kan je met al je opmerkingen, vragen, problemen terecht.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 feb 2003, 20:42
Locatie: België - Limburg

Uitgever THQ zal de distributie van het racespel Ferrari Challenge Trofeo Pirelli op zich nemen in de Benelux. Ontwikkelaar Eutechnyx heeft het spel ontwikkeld in samenwerking met de technici en fabriek van autobouwer Ferrari.

In de game waar alles zou moeten draaien om realisme is het mogelijk om te rijden op bestaande racecircuits, aldus een persbericht van THQ. Hiervoor heeft de ontwikkelaar de medewerking van coureur Bruno Senna ingeschakeld. Senna heeft zijn ervaring met de circuits en auto's in het spel proberen te laten verwerken. Ontwikkelaar Eutechnyx is geen onbekende in het racegenre; eerder was het bedrijf verantwoordelijk voor de racespellen Street Racing Syndicate, The Fast and the Furious en Big Mutha Truckers.

De Ferrari Challenge is in 1993 als een aparte raceklasse ontstaan en kent wereldwijde competities. De winnaar van elke race gaat naar de Italiaanse stad Modena in Italië om tegen de winnaars van andere competities te racen. De Ferrari Challenge Trofero Pirelli game zal in februari 2008 uitkomen op Sony's PlayStation 3, de Nintendo Wii en de Nintendo DS.

<center><img src="http://upload.userbase.be/upload/1198165658.jpg" align="rightt" width="475" height="271"></center>

Bron: tweakers.net 20/12/2007
Plaats reactie

Terug naar “Games”