Pagina 1 van 1

problemen toppic telenet leurders

Geplaatst: 19 jun 2003, 20:56
door archibabe
Nu kan het ook aan mij liggen, maar ik ben het forum weer eens aan het doorploeteren, ondervind nergerns problemen (dus ads/popupkiller is het al niet), maar telkens als ik het toppic "telenet leurder" open, valt nu 5 seconden mijn venster weg (wordt gewoon gesloten, zoals een popupkiller zou doen, maar dat is het niet, want dit is het enige toppic waar ik het bij heb). Ben ik weer de enige of klopt daar iets niet mee?? :cry: ik wou dat nu toch wel eens lezen (lachen) :eek:

Geplaatst: 19 jun 2003, 21:23
door meon
Nee, hier sluit nikske.
Curieus, ik kan er niet meteen een reden op plakken waarom dat sluit... (tenzij ge op da kruiske rechtsboven klikt ;-))

Misschien heeft uw pc sympathie voor telenet en kan ie da nie verdragen da ge nen topic beziet die hen wa zwart zit te maken :D

Geplaatst: 19 jun 2003, 21:25
door Sub Zero
Ik heb geen problemen bij dat topic. Ik ben nog net langs geweest als test. Is het bij de eerste of de tweede pagina van de thread? Of bij allebei? En ik zou ook de oorzaak niet weten. Gebruik je een firewall of een popupkiller? Zet deze eens af en probeer dan nog eens. Een testje kan geen kwaad. Dat zijn de enige dingen die ik kan bedenken dat er zou kunnen misgaan. Wij gaan zelf geen dingen in ons forum steken waardoor het venster na een paar sec zou sluiten :-) Blijven testen is de boodschap zeker

Cheers

Geplaatst: 19 jun 2003, 21:38
door airzimmy
En welke browser/os gebruik je? Test met een andere browser :)

Geplaatst: 19 jun 2003, 21:55
door archibabe
ja zeg, tis adskiller dat net tegen dat toppic iets heeft, want bij de rest ist ni en userbase is ni toegevoegd. de ondankbare vlegel, geleverd door skynet, gaat hij het nog voor de concurrentie opnemen (zoals meon al zei) :-D waar gaat het toch naartoe?

Geplaatst: 19 jun 2003, 21:55
door Pi R²
ik heb toch al gezegd dat dit een kenmerk is van windows, het is een soort namaakbeveiliging van billy poortens :wink: . Bij mij is dat soms ook, bepaalde sites kan ik om onverklaarbare redenen niet openen, hij crasht, en enkele dagen later kan dat ineens wel, raar maar waar.

Geplaatst: 19 jun 2003, 22:23
door NuKeM
Misschien stond er wat teveel 'Telenet' of iets anders in de pagina waardoor de ad killer het gaat aanzien als spam... zou wel heel erg rare manier van handelen zijn, maar kom, sommige progies zijn ondoorgrondelijk :)

Geplaatst: 19 jun 2003, 22:31
door Pi R²
proggies zijn ondoorgrondelijk omdat de makers ondoorgrondelijk zijn, niewaar nukem? Nu nog 2 berichtjes volzeveren tot de 400 ...

Geplaatst: 20 jun 2003, 19:36
door The Oddity
Mja, kan zijn dat hij idd op bepaalde woorden filtert, maare welke ads-killer is dat? Die van Skynet? --> NIS-built in?

Das strange, hier doet em niks.
Nuja, maybe is leurder een woord waar die adskiller niet tegen kan :p

Geplaatst: 20 jun 2003, 19:49
door meon
The Oddity schreef:Nuja, maybe is leurder een woord waar die adskiller niet tegen kan :p

Dan kan ze vanaf nu ook niet meer deze topic lezen :-)

Geplaatst: 20 jun 2003, 20:29
door The Oddity
mja, we gaan dat eens uitvoerig testen aan wat het kan liggen, primordial zou wel zijn dat we weten welke ad/popup-killer er gebruikt wordt?

Geplaatst: 21 jun 2003, 15:18
door archibabe
The Oddity schreef:Mja, kan zijn dat hij idd op bepaalde woorden filtert, maare welke ads-killer is dat? Die van Skynet? --> NIS-built in?

Das strange, hier doet em niks.
Nuja, maybe is leurder een woord waar die adskiller niet tegen kan :p


ja gewoon diene dat op dat skynet CD'tje stond (bij ADSL-pakket)...
tzal gewoon zijn vanwege het woord telenet ofzo, dus kiest em toch de juist kant, héhé :lol:

Geplaatst: 21 jun 2003, 16:01
door The Oddity
Ja archibabe, das wel erg vaag, daar weet ik eigenlijk niks mee!

Bedoel je de cd: Norton Internet Security 2002/3 of bedoel je een tool die op de tucows cd staat? Kan je gewoon eens de naam van de tool geven wat specifieker, dan kunnen we hier ook eens testen en rekening houden met dergelijke zaken in de toekomst.

Geplaatst: 22 jun 2003, 14:36
door archibabe
The Oddity schreef:een tool die op de tucows cd staat? Kan je gewoon eens de naam van de tool geven wat specifieker, dan kunnen we hier ook eens testen en rekening houden met dergelijke zaken in de toekomst.


je hebt dus die Skynet software CD en daar is dat een Internet tool bij? of ben ik nog steeds te vaag. Het programma heet gewoon Adskiller v1.7.9?
maar ik zal het eens deftig opzoeken en posten.

Geplaatst: 22 jun 2003, 14:39
door The Oddity
Ok, met adskiller en een versienummer zijn we al een stap verder. ik zal het eens opzoeken op tucows en eens testen. Als ik iets vind dan post ik het wel wat het is.

Geplaatst: 22 jun 2003, 15:19
door Weetgraag
Is het dit wat jullie zochten

Adskiller 1.79

http://membres.lycos.fr/arnchri/pages/adskiller.htm

Greetz
Weetgraag :wink:

Geplaatst: 25 jun 2003, 09:40
door The Oddity
Hmm,

ik heb zoals beloofd, ondanks het vele werk, dit even getest.

Ik heb AdsKiller 1.8.0 gedownload en gans userbase.be getest en gekeken hoe en wat. 1.7.9 vond ik niet online beschikbaar.

Ik heb geen enkel probleem ondervonden tijdens het surfen. De topic waarjij problemen mee had doet ook perfect zijn ding ;-)

Heb dan ook maar eens gekeken welke woorden etc de killer op zoekt om een venster te killen en er is niet echt iets te vinden dat aanleunt bij iets dat gezegd is in die topic... ik vrees dat het ofwel een bug is in die versie dat hij te streng is op een bepaald iets.. anders weet ik het ook niet goed.

Maar hier doet hij het perfect.
Wou je dit laten weten.

Geplaatst: 25 jun 2003, 10:14
door archibabe
Bedankt Oddity,
ik weet ook niet waarom hij dat doet, tja een ramp is het niet, eerder grappig, maar dan zet ik hem gewoon even af om het toppic te bekijken. Ik dacht ook eerst dat het iets met het woord telenet te maken had (omdat die pop-ups toegevoegd staan), maar ten eerste staat dat in m'n eigen toppic ook en ten tweede bij Adskiller staan beide toppics gewoon onder "Skynet-User-Base_Adslbox.be" en ik zie dus niet in waarom hij ineens een onderscheid zou maken.
Ik denk dat er ook een bug in Explorer is, want die heeft nogal vaak "ongeldige bewerkingen" dus... zal me daar na m'n laatste examen mee bezig houden.

Geplaatst: 25 jun 2003, 10:21
door archibabe
Ik heb mijn lijst toch nog eens nagekeken (wat ik al eens had gedaan, maar blijkbaar overgekeken) en het woord Telenet stond toegevoegd en bij de toppic "telenet leurders" geeft hij in de titel Telenet en in mijn toppic niet.
Ik heb het woord dan gewist en dan gaat het wel... belachelijk hé!
Volgens mij heeft adskiller belangenvermengingen :wink:
Dat is toch stom dat hij dat op 1 woord filtert, normaal doet hij dat niet, moet ik echt per adres toevoegen.
tja...

Geplaatst: 25 jun 2003, 10:48
door Sensei Zeon
hier staat in de titelbalk nochtans ook telenet leurders :?
maar ja, als het opgelost is is het in orde (we zullen er maar niet bijzeggen zeker dat dat programma op de cd van skynet stond :P)

Geplaatst: 25 jun 2003, 13:22
door meon
Zal case-sensitive zijn geweest eh: telenet <-> Telenet.

Maar ik dacht wel dat het zo iets moest zijn. Misschien ooit per ongeluk op een knopje gedrukt zodat het woord Telenet in de zwarte lijst kwam of zo, kan gebeuren. Dat merk je meestal niet meteen en dan is het zoeken naar de boosdoener eh ;-)

Geplaatst: 25 jun 2003, 14:11
door The Oddity
Yep vermoed dat je onbewust dat woord zal toegevoegd hebben. Mayve when telenet geselecteerd stond op verkeerde knop gedrukt :)

Hier staat het in elk geval niet in de lijst.
Voila prolem solved zou ik zeggen :)