Pagina 1 van 1

Payserver of provider newsgroups

Geplaatst: 17 dec 2005, 10:45
door DragonZeal
Ik heb Mobistar ADSL en heb toegang tot de meest gebruikte nieuwsgroepen via de usenet van Mobistar zelf.
Het enige nadeel is de 30kb/sec per draadje en maximum 3 connecties.
Geeft dus 90kb/sec in totaal.
Nu vraag ik mij af of ik mij daar gewoon mee tevreden stel of ik gewoon overstap naar een payserver.
En welke payserver?

Geplaatst: 17 dec 2005, 11:11
door brooklyn
mmm... hangt er een beetje van af, als je 36uur DVD films gaat downloaden kun je beter een payserver pakken. Als het af en toe een mp3 of een xvid filmpje is kun je beter je eigen newsserver houden.
Er zijn al heel wat topics gestart over payservers.

Geplaatst: 17 dec 2005, 11:21
door flt
Zelf zit ik bij Scarlet en daar krijg ik per channel maar 30 met een maximum van 2 channels. Het hangt inderdaag sterk af van wat je juist verwacht van je nieuwsgroepen voor wat mp3's is dat meer dan snel genoeg, voor films echter vind ik dat net iets te traag :). Maar die keuze is dan ook heel persoonlijk eh.
Zelf zit ik bij http://www.newshosting.com

Geplaatst: 17 dec 2005, 15:56
door khsw
Hangt er vooral vanaf wat je wil met de nieuwsgroepen. Bij Mobistar zit je bovendien beperkt tot 15GB (tenzij volumeblokken), dus de limieten bij sommige payservers zijn te hoog voor jouw abo. Je kan dan eventueel kijken naar een pay-by-download plan...

Zelf ben ik al lang heel tevreden van http://www.newsreader.com (heb wel een hogere limiet dan de huidige limiet van 30GB/mnd daar, maar in de toekomst zit er misschien weer voor iedereen unlimited in).
Voor de rest dan ik dat je hier op Userbase enkele topics zult vinden over payservers, je zal wat leeswerk hebben :wink: