Pagina 1 van 1

verwijderde email terug halen ?

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:30
door Juke
hallo

stom stom van me, ik was mijn vorig mail programma zo beu dat ik het verwijderd heb. maar nu (2dagen later) valt me natuurlijk in dat ik 2belangrijke emails die ik nodig had ook verwijderd heb samen met het programma.

nu is mijn vraag is het mogelijk deze emails (2) op een manier terug te vinden. het zijn 2kleine mails met enkel tekst bestand. ik weet de afzender nog. zal dit dan mogelijk zijn? kunnen jullie me helpen? hopelijk wel

Ps: ik heb ooit eens gehoord dat je alles terug van je harde schijf kan halen zo lang het niet overschreven is dus we zijn nog maar 2dagen later dus tis het moment :-p ... hopelijk lukt dit op een relatief eenvoudige manier want ik ben nu ook weer geen computerspecialist


ALVAST BEDANKT

groeten jurgen

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:33
door meon
Een betere vraag zou zijn: welk was jouw vorige mailclient en hoe heb je die uninstalled?

Want wie weet zijn jouw datafiles er nog gewoon ...

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:39
door Patje
mss een systeemherstel doen en paar dagen terug keren, wie weet staat uw programma er nog op :wink: :-D :lol:
mvg

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:45
door Juke
ah ja goede vraag...

Increadimail ... en nu heb ik weer outlook geinstalleerd want da ander was brol.

ik heb gewoon UNINSTAL genomen bij start>programmas>increadimail>uninstall

heb net eens gekeken bij program files maar zie daar toch geen map increadimail staan... of zal het een andere naam hebben?

alvast bedankt voor je super snelle reactie

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:47
door Juke
denk je dat terugdraaien in de tijd helpt? plaatst da dan ook programmas terug? en als ik terug draai ga ik dan geen bestanden van de laatste 2dagen kwijt zijn; zoals, fotos, e-mails, teksten,...??? of verwijderd dat niks?

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:49
door meon
Juke schreef:denk je dat terugdraaien in de tijd helpt? plaatst da dan ook programmas terug? en als ik terug draai ga ik dan geen bestanden van de laatste 2dagen kwijt zijn; zoals, fotos, e-mails, teksten,...??? of verwijderd dat niks?

Nee, systeemherstel zet enkel systeembestanden en programma's terug, en niet 'userdata'. Hij wist die dus ook niet bij een rollback.

Ik ken incredimail niet, maar ongetwijfeld moet die toch z'n data ook ergens opgeslagen hebben? En uninstall-programma's laten meestal data die aangemaakt is NA de installatie gewoon staan, dus met wat geluk kan je dat bestand nog vinden en terug raadplegen door incredimail terug te installeren ...

Geplaatst: 12 okt 2005, 22:52
door Juke
oke ik installeer nog eens opnieuw dan en laat je weten of het lukt :-)
alvast bedankt

en als het niet lukt... ook bedankt ;-)

groeten

Geplaatst: 13 okt 2005, 08:29
door Juke
heel erg bedankt het probleem is hiermee opgelost tot mijn grote verwondering stonden inderdaad nog alle emails nog netjes op de harde schijf .... ik heb de uninstall weer uitgevoerd maar dit betekend dat mijn harde schijf nog steeds vol staat met onzichtbare bestanden, die nog niet definitief verwijderd zijn .... heeft dit gevolgen op de werkkracht en snelheid van mijn PC?


nog eens heel erg bedankt voor je hulp :-D

greetz

Geplaatst: 13 okt 2005, 09:04
door meon
Die bestanden zijn er nog wel, maar worden niet meer aangesproken. Dus qua performantie valt zoiets te verwaarlozen. Natuurlijk wordt het wel een ander verhaal als je harde schijf bijna vol is; dan is elke vrije megabyte een gewonnen megabyte :)