Iphoneoutlet.nl Failliet

Onderwerpen die nergens anders thuis horen en toch eerder technisch van aard zijn? Post ze hier!
Plaats reactie
Muziekbos
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1403
Lid geworden op: 08 dec 2008, 22:54
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer
Bedankt: 299 keer

Ik kwam dit vandaag tegen ...

17/09/2015
Onlangs kampte iPhoneOutlet onverwacht met liquiditeitsproblemen ondanks de grote investeringen. Deze liquiditeitsproblemen heeft iPhoneOutlet getracht op te lossen. Helaas heeft iPhoneOutlet moeten besluiten faillissement aan te vragen. Er is nog geen definitief faillissement uitgesproken. De eventuele toekomstige curator en crisis manager zullen waarschijnlijk de aankomende periode het contactpunt zijn. Vooralsnog kunt u alleen uw klacht indienen bij de Thuiswinkel Waarborg.

Indien u een bestelling heeft geplaatst die nog niet is geleverd moet iPhoneOutlet u voorlopig teleurstellen met het bericht dat uw bestelling niet geleverd gaat worden. Indien u een bestelling retour heeft gestuurd wordt uw product vooralsnog niet in behandeling genomen. Nieuwe retouren worden dan ook niet aangenomen. Indien u een bestelling heeft geplaatst via PayPal of Creditcard is uw aankoop verzekerd en kunt u een claim indienen om de betaling terug te draaien.

iPhoneOutlet.nl biedt haar excuses aan voor de teleurstelling en de eventuele ongemakken die het creëert. Binnen enkele dagen verwachten wij een update uit te brengen rondom de communicatie en de vervolgstappen indien u nog een open bestelling heeft of retour.
Plaats reactie

Terug naar “Allerlei”