aanpassingen tv-vlaanderen pakket

Alles over TV via satelliet
satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5424
Lid geworden op: 09 okt 2004, 23:24
Uitgedeelde bedankjes: 457 keer
Bedankt: 313 keer

http://www.tv-vlaanderen.be/abonnee/nieuws/nieuws.aspx

Nickelodeon breidt uit

Nickelodeon zendt vanaf 14 februari 24u per dag uit! De allerkleinsten kunnen een uur langer kijken naar hun bekende helden en vanaf 21u begint het nieuwe programmablok TeenNick. TeenNick heeft de allerleukste en meest populaire Nickelodeon series speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar.

History naar huidige Basic

De prachtige en indrukwekkende documentaires van History zijn vanaf 1 februari ook beschikbaar voor klanten die al het actuele Basic hebben. Na het updaten van uw zenderlijst vindt u de zender terug op kanaalnummer 22. Voortaan heeft u wel een HD-decoder en een Duo LNB nodig heeft om deze zender te ontvangen.

Het tweede kanaal History HD is beschikbaar vanaf Basic+. Indien u reeds over Basic+ beschikt, dient u ook even uw zenderlijst te updaten.

Alpenglühen is nieuw

Het Duitse soft-erotische televisiekanaal Alpenglühen is vanaf midden februari nieuw bij Basic+. Alpenglühen zendt uit van 20u tot 03u op kanaalnummer 67. Na een dagelijkse speelfilm worden clips getoond met speelse meisjes in de klassieke Oostenrijkse klederdracht. U kunt Alpenglühen met een persoonlijke code onder ouderlijk toezicht plaatsen.

Zenderwijzigingen vanaf 18 januari 2011

Vanaf 18 januari 2011 is de zender Cartoon Network / TCM (kanaal 41) beschikbaar op de Astra 3 satelliet in de nieuwe MPEG4-codering. Dit wil zeggen dat u voortaan een HD-decoder en een Duo LNB nodig heeft om deze zender te blijven ontvangen. Nog niet in het bezit van een HD-ontvanger of Duo LNB ? Klik dan hier om deze online te bestellen.

Deze frequentiewijziging zorgt er voor dat u een nieuwe zenderlijst nodig heeft. Als u een gecertificeerde HD-ontvanger van Philips gebruikt, volgt u de onderstaande procedure om uw zenderlijst te updaten. Handleidingen voor andere toestellen vindt u op http://www.zenderlijst.tv.

Wij moeten u helaas meedelen dat er een einde komt aan de uitzendingen van E! Entertainment bij TV VLAANDEREN. Vanaf 18 januari 2011 is de zender niet meer beschikbaar in ons zenderaanbod.
Plaats reactie

Terug naar “Satelliet aanbieders: TV Vlaanderen, Telesat”