Pagina 1 van 1

belgacom website

Geplaatst: 29 okt 2010, 13:57
door wesley84
Zit dat voor jullie ook vol fouten?

Dat nieuwe forum... Ik heb er 1 x op kunnen posten, toen ik mij een week geleden registreerde.

Vandaag wou ik een nieuwe post maken, maar was blijkbaar niet meer ingelogd en heb mijn ww vergeten (mijn fout!). Dus vraag ik mijn verloren wachtwoord op. Een uur later nog geen email. Ik blijf er niet op wachten, maak een nieuwe account. Dat lukt wel.

Log in (er is geen "remember me" option), ok lijkt te lukken. Wil een nieuwe thread maken en dan krijg ik opnieuw de boodschap om in te loggen, ik klik op de link (sign in) maar die stuurt me gewoon terug naar de forum startpagina. Straatje zonder eind. Alle cookies gewist, andere browser geprobeerd, niks werkt. Wat is dat daar zeg?

Waarom moet ik trouwens een aparte account maken en kan men niet de account van e-services gebruiken? Over die e-services, daar zitten er ook wel wat fouten in, geen toegangsrechten, blanco pagina's en zo meer..

---

Edit: Ho wacht eens, na dat je inlogt staat er bovenaan blijkbaar nog een "aanmeld" linkje heel klein. Daar moet je dus nogmaals op klikken en dan ben je echt ingelogd? Wtf? Usability? Ik had al ingelogd met gebruikersnaam en ww, daarna moet ik nog op een linkje klikken dat je bijna niet ziet staan??? (forum)