Pagina 1 van 1

Activatie na deactivatie :-)

Geplaatst: 14 feb 2008, 14:01
door Edward
Dit is de situatie.
Een Australische MotoGP-rijder koopt in oktober 2007 een huis hier in de buurt. Op 4 oktober stuurt de verkoper een aangetekende brief naar TN met de mededeling dat hij zijn abbo opzegt. Eind oktober besluit de koper toch TN internet-tv-telefoon abbo te nemen. Dat werkt onmiddellijk. Half november echter heeft hij plots geen telefoon meer. Dan pas is de brief verwerkt van de opzegging.
Een vriend die voor hem hier alles in het oog houdt terwijl hij bvb in Maleisiƫ of in Jerez verblijft, probeert dan terug te activeren via telefoon. Onmogelijk meneer daar moet een technieker voor langskomen. "Maar... u bent toch ook niet langsgekomen om te desactiveren?" "En toch moet er een technieker komen meneer!"
Na veel gepalaver zonder oplossing omdat de koper in Australiƫ is wordt er een afspraak gemaakt. Gisteren opnieuw telefoon, afspraak uitgesteld. "Maar mevrouw, die jongen is speciaal naar Belgiƫ gekomen voor o.m. die afspraak, maar 's avonds vertrekt zijn vliegtuig naar Jerez, dan is hij weg?" "
"Sorry, maar er komt volgende week iemand langs tussen 9 en 18u."
Om van de ellende af te zijn heeft de vriend nu een volmacht gekregen, maar ondertussen is er nog steeds geen telefoon...
Ze vinden misschien wel elke dag opnieuw het wiel uit bij TN, maar ik vrees dat ze de pedalen kwijt zijn om ermee te fietsen...

Geplaatst: 14 feb 2008, 14:59
door Petrikske
En zo leren ze TN overal kennen. :roll:

Geplaatst: 15 feb 2008, 13:06
door Draco888
Prachtige reclame voor onze Vlaamse bedrijven in het buitenland :thumbs:

Geplaatst: 15 feb 2008, 14:55
door ubremoved_539
Draco888 schreef:Prachtige reclame voor onze Vlaamse bedrijven in het buitenland :thumbs:


Zij het dat Telenet al lang geen "Vlaams" bedrijf meer is...