Pagina 1 van 1

ping avontuur op komst?

Geplaatst: 22 jan 2007, 13:08
door extreme
Ik zit met een dikke prob. Ik ben al jaren klant bij telenet maar zit daar al 6 maanden met een ping probleem. S'avonds tussen 18 en 23u gaat mijn ping de lucht in tot 250 gemiddeld. Het probleem zo zegt telenet zal ten vroegste in maart zijn opgelost. Nu was mijn geduld op en heb ik mij hals over kop geregistreerd voor scarlet. Vandaag na een hoop gesurf merk ik dat Scralet ook serieuze problemen heeft. Nu is mijn vraag ga ik opnieuw een ping probleem avontuur te gemoet en anuleer ik best scarlet of zijn er toch nog wat positieve reacties van mensen die zonder prob gamen met scarlet. ps: kan ik inderdaad tot zeven dagen na registratie kostenloos deze registratie anuleren? mvg wim. ik heb het scarlet one premium gepakt en ik woon in regio antwerpen berendrecht
//edit by meon: iets zinniger onderwerptitel gekozen.

Scarlet

Geplaatst: 22 jan 2007, 13:39
door twan
Beste,

Zelf ben ik ex-scarlet klant.
Ik ben weggegaan vanwege de slechte service, maar op zich waren de snelheden steeds ok.
Als je tevreden bent met een gemiddelde ping tussen 25 en 35 bij counterstrike is scarlet geschikt, heb zelf ook nooit echt last gehad van lagg of ping-pieken...(let wel dit gaat enkel over de ping en mijn ervaring ermee in cs, ben zelf ook van Antwerpen).

mvg,

Twan

Geplaatst: 22 jan 2007, 14:27
door extreme
Weet er iemand waar je de afstand naar de lokale telefooncentrale kan meten dit ging vroeger op edpnet maar nu blijkbaar niet meer.

Geplaatst: 23 jan 2007, 06:03
door C1nder
Tegenwoordig game ik niet meer online op mijn pc, maar vroeger had ik altijd goede pings met Scarlet (tussen de 20 en 30 ms). Via Xbox Live game ik nog wel online en hier heb ik ook nooit problemen mee. Op speedtest.nl krijg ik bij ping test Nederland 22 ms en bij ping test Belgiƫ 10 ms :)

Geplaatst: 23 jan 2007, 22:59
door Block
Goeie ping hier, wel moeilijk in te schatten wat die volumeverhogingen gaan doen natuurlijk.

Geplaatst: 23 jan 2007, 23:11
door flt
Ping ingame (toch een groot verschil met DOS).

24 - 38, afhankelijk van de routing maar meestal bleef ie op 28-32 met niets van packet loss. Persoonlijk vind ik dat zeer goed. Mijn pings waren ongeveer altijd gelijk met die van Belgacom dusja geen klagen :)

Re: ping avontuur op komst?

Geplaatst: 24 jan 2007, 13:48
door bf62
extreme schreef:Ik zit met een dikke prob. Ik ben al jaren klant bij telenet maar zit daar al 6 maanden met een ping probleem. S'avonds tussen 18 en 23u gaat mijn ping de lucht in tot 250 gemiddeld. Het probleem zo zegt telenet zal ten vroegste in maart zijn opgelost. Nu was mijn geduld op en heb ik mij hals over kop geregistreerd voor scarlet. Vandaag na een hoop gesurf merk ik dat Scralet ook serieuze problemen heeft. Nu is mijn vraag ga ik opnieuw een ping probleem avontuur te gemoet en anuleer ik best scarlet of zijn er toch nog wat positieve reacties van mensen die zonder prob gamen met scarlet. ps: kan ik inderdaad tot zeven dagen na registratie kostenloos deze registratie anuleren? mvg wim. ik heb het scarlet one premium gepakt en ik woon in regio antwerpen berendrecht
//edit by meon: iets zinniger onderwerptitel gekozen.


Bij dommel heb ik al 5 maand ( sinds ik het heb) een goede ping voor online gaming. Voor de meeste servers haal ik 20 a 30 ms, evengoed als mijn vorige isp "skynet".

Re: ping avontuur op komst?

Geplaatst: 01 feb 2007, 09:28
door the_unlord
extreme schreef: ps: kan ik inderdaad tot zeven dagen na registratie kostenloos deze registratie anuleren?

In theorie wel, maar de praktijk ligt iets anders...
Zie http://www.userbase.be/forum/viewtopic.php?t=13318

Op technisch vlak heb ik van Scarlet eigenlijk nooit te klagen gehad, ik heb in bijna 5 jaar nooit naar de helpdesk moeten bellen tot onlangs (wat dus blijkbaar de hoofdreden is dat ik het zo lang bij Scarlet heb uitgehouden). Van het ogenblik dat je ergens de klantendienst nodig hebt, is je goesting rap over...