Dance Parade live te volgen op internet

Wil je gewoon eens testen of je klaar bent om te posten? Doe dit dan hier.
Plaats reactie
Spock
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 20 feb 2004, 11:48
Locatie: St-Truiden, Brussel, Utrecht en Capetown
Contacteer:

Morgen, zaterdag 14 augustus, is de Dance Parade in het Nederlandse Rotterdam live te volgen via internet. Dit wordt mogelijk door Axis-netwerkcamera’s die voor het eerst worden ingezet in combinatie met UMTS-technologie. Op een van de trucks streamen Axis-camera’s via een draadloze UMTS-verbinding live-beelden naar internet.

Draadloze breedband verbindingen zijn bijzonder geschikt voor netwerkvideo-toepassingen. De combinatie met UMTS-technologie maakt het mogelijk om op elke gewenste plaats netwerkcamera’s te plaatsen, waardoor verder wordt bespaard op bekabelingskosten.

Er wordt tevens MMS-technologie ingezet om een impressie te geven van de dansende menigte rondom de truck. Met drie speciale mobiele telefoons worden foto’s gemaakt die via een GPRS-verbinding worden verzonden. Door gebruik te maken van de AngryPix-methode worden deze beelden direct gepubliceerd op internet. Het is wereldwijd de eerste keer dat dit in een mobiele omgeving plaatsvindt.

De live video stream is vanaf 11 uur 's morgens beschikbaar en blijft online totdat de truck de locatie van het eindfeest bereikt. De wagen met DJ Misja Helsloot, kan zo online over de hele wereld bekeken worden via internet. De live-beelden van de Dance Parade zijn te volgen via de website van Dancecam.

Afbeelding

Bron: HCC 404
Plaats reactie

Terug naar “Test”